Sebastian, klocki zmienić, deklarował, że czyści i smaruje - 60zł
Czy coś was jeszcze zdziwi ?
Zwiń
X
-
-
piotrek_os, wydawałoby się że auta tamtego pochodzenia są Baardzo zadbane nie
:shock:
[ Dodano: Nie 07 Lis, 10 18:28 ]
Zamieszczone przez przemek88ktoś z punto zrobił sobie śmietnik
zdjęcia z rejestracją oszczędziliśmy :twisted::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
nie ma jeszcze tragedi ja w swoim fiacie 125p kombi miałem podobnie, jak mieszkałem na osiedlu to wszystkie blokersy miały do nie go wstęp i odbywały sie w nim niezłe imprezki, nigdy nie miałem problemu z kradzieżą a po kazdej imrezie goscie musieli za soba posprzątać co by dało sie tym autem przemieszczać :diabelski_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
piramida,
tyle że właściciel auta, sam nim przyjechał i podejrzewamy że sam nim odjechał tyle że raczej z problemem trafienia w stacyjkę :evil::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez Piratkapiotrek_os, wydawałoby się że auta tamtego pochodzenia są Baardzo zadbane nie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez Piratkapiotrek_os, wydawałoby się że auta tamtego pochodzenia są Baardzo zadbane nie
Pocieszające w tym jest to, że ten Fiat pochodzi aż zza Monachium :wink:
Tyle że nie do końca chce mi się wierzyć że nasi już tam nie byli,
I teraz Ciekawe czy nie trafił już do sprzedaży w Polsce, jako auto po starszym statecznym dziadziusiu :evil::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
w UK często można spotkać auto z takim wnętrzem Ostatnio w firmowym jednego ze współpracowników też było nieźle. Z 20 pustych pudełek po fajkach, jakieś torby papierowe i pudełka z po wizycie w McD, ulotki itp. Auto widziało odkurzacz pewnie raz w ciągu 2 lat. Nie wiem jak można mieć taki bajzel w aucie/domu i siedzieć w czymś takim :roll:...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
Komentarz